Boek Artforum à la carte

Op zoek naar iets anders? Bijzondere gelegenheid? Ideaal, want Artforum werkt heel graag op maat. Doe je meest waanzinnige ideeën uit de doeken en samen maken we ze waar.

Graag op maat

A la carte

Bijna de helft van ons aanbod is op maat gemaakt, à la carte van onze partners. We bedenken dan een aanbod dat inspeelt op jouw specifieke noden en vragen. Artforum neemt de tijd om elke aanvraag grondig te behandelen.

Veel is mogelijk

Nood aan een meerdaagse, een langer traject, een mix van disciplines of een workshop voor kinderen en hun (groot)ouders? Een evenement, cultuurdag, tentoonstelling, kamp of feest? Alles kan aanleiding zijn voor een invulling op maat. Artforum leeft van het creatieve experiment en werkt in overleg met jou een programma uit dat het best bij jou past.

Moet er nog zand zijn?

Artforum staat met beide voeten in de veranderende samenleving. Daarom vinden we het belangrijk om nieuwe formats te bedenken, in te spelen op trends of om lacunes in het aanbod op te vullen.

Trajecten

Projecten op maat bieden ook de mogelijkheid om langere trajecten uit te werken. In zulke trajecten gaan we met kinderen/jongeren een dialoog aan over een thema, we filosoferen, reflecteren en creëren samen.

Vind je niet wat je zoekt?