PIEP kleine prikkels

Type: Grafiek, Dans en beweging, Taal en verhaal
Doelgroep: 0-3 jaar
Aanbod voor de kleinsten van 0-3 jaar

Graag zelf een productie laten doorgaan ?

Boek deze creatie

PIEP OP KUNSTENDAG VOOR KINDEREN 17 NOVEMBER

Ook de allerkleinsten komen aan bod tijdens de Kunstendag voor Kinderen op 17 november! Wil jij je ukkepuk meenemen op ontdekkingsreis doorheen de Grote Stad? De haan kraait je 's ochtends wakker en dat is meteen ook het geluid van avontuur! Luister naar de honden die blaffen en de fietsen die bellen samen met je trouwe knuffelbeer als superheld die je tegen alle onverwachte ontmoetingen beschermt.

Zin om de stad te ontdekken en je oren te spitsen? Schrijf je in voor onze kunstprikkels via Kinderkunstendag PIEP!

Kun je niet op die dag of wil je zelf eens een prikkel boeken voor je kleuterklas of crèche? Dat kan! Lees even de tekst hieronder en kies jouw favoriete prikkel!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil jij je kleinste uk zintuigelijk prikkelen en voorzichtig laten kennismaken met zijn verborgen creativiteit? Of werk je in een crèche in de Leuvense binnenstad en wil je de kinderen weleens verbazen met schaduwspelen en leuke rijmelarijen en muziek? Boek dan razendsnel het nieuwe aanbod voor de allerkleinsten van Artforum, in samenwerking met PIEP Cultuurprikkels voor de allerkleinsten (Stad Leuven). Wij hebben drie verschillende prikkels zodat de voelsprieten van de allerkleinsten meteen geactiveerd worden!

Beestjes van papier - Sandrine Lambert

Een schaar en papier. Meer heeft kunstenares Sandrine Lambert niet nodig om een hele dierentuin tevoorschijn te toveren. En of die kleine beestjes willen spelen? Zeker wel! Het schaduwspel is hun favoriet… Durven de kindjes mee onder de tafel om Sandrines dierenrijk te ontdekken? Vast wel, want beestjes van papier zijn niet alleen grappig en leuk, maar ook reuze knuffelig… Wedden dat alle kindjes er na afloop eentje mee naar huis willen nemen?

Magische monstertjes op de muur - Mieke Lamiroy

Hé, wat is dat? Is dat een staart of een pootje, misschien een oor of een rare kop? Er verschijnen grappige, droevige, stoute of kriebelige beestjes op de muur. Hoe leuk zou het zijn om zelf zo’n bijzonder beestje te maken met verf? Via magisch licht en een grappige machine kruipen onze beestjes op de muren! Wow!

Het ritme van de stad - Annelies Tanghe

De zon komt op, de vogeltjes fluiten, de haan kraait en de stad ontwaakt. Auto’s rijden, fietsen bellen, honden blaffen... We horen en zien het allemaal gebeuren en we doen lekker mee op het ritme van de stad!

Boeken kan via het formulier onderaan of via een mailtje naar aanvraag@artforum.be.

Kunstenaar(s)

Sandrine Lambert, Annelies Tanghe, Mieke Lamiroy

Boek deze creatie

Gewenst tijdstip

bv. 23/01/2020
bv. 23/01/2020

Gewenste locatie

Deelnemers

Contactgegevens aanvrager

Extra